Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Todesherz
Todesherz
 »
 
 
 
 
 

Wrede leugens
Wrede leugens
Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reevesover een van zijn patiënten die details heeft onthuld over een reeks ... »
 
 
 
 
 

You Belong to Me
You Belong to Me
Library Edition »
 
 
 
 
 

Genoeg gezegd
Genoeg gezegd
<p>Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar a... »
 
 
 
 
 

Van mij alleen
Van mij alleen
Zelfs voor de doorgewinterde rechercheur J.D. Fitzpatrick is de reeks zwaar toegetakelde lijken die verspreid over de stad worden gevonden, een schokkende za... »
 
 
 
 
 

Moord voor mij
Moord voor mij
Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op... »
 
 
 
 
 

In het donker
In het donker
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intri... »
 
 
 
 
 

Op de vlucht
Op de vlucht
Als kind ontsnapte FBI-agent Gideon Reynolds aan een sekte, noodgedwongen zijn familie achterlatend. Hoezeer deze gebeurtenis hem getekend heeft, blijkt des ... »
 
 
 
 
 

Feuer
Feuer
6 CDs »
 
 
 
 
 

You Belong To Me
You Belong To Me
When forensic pathologist Lucy Trask stumbles across a mutilated body in... »