Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op adem komen
Op adem komen
De Psalmen als bron van gebed in 'Heer leer ons bidden'.Duizenden christenen lezen dagelijks de online meditaties van www.tijdmetjezus.nl. In dit geschenkboe... »
 
 
 
 
 

Hij is hier
Hij is hier
Kerkleden voelen zich vaak meer toeschouwer dan een betrokken en actief onderdeel van een geloofsgemeenschap. Jos Douma wil mensen inspireren om weer enthous... »
 
 
 
 
 

Hoe gaan wij verder?
Hoe gaan wij verder?
ontwikkelingen in de de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) »
 
 
 
 
 

Inspiratie
Inspiratie
Mooie full colour bureaustandaard met ringband aan bovenzijde. Met teksten over de vrucht van de Geest - Galaten 5:22-23. In 150 gedachten staat Jos Douma st... »
 
 
 
 
 

Als uw woorden opengaan
Als uw woorden opengaan
mediterend bijbellezen. Veel christenen verlangen ernaar om persoonlijk Bijbel te lezen. Want de... »
 
 
 
 
 

Job Psalmen
Job Psalmen
Wat betekenen de teksten van het Oude Testament voor mensen in de 21e eeuw die in het spoor van de Bijbel willen gaan? Dit is het vijfde deel in de serie Gaa... »
 
 
 
 
 

Christus is alles
Christus is alles
'Christus is alles!' Dat is wat Paulus de Kolossenzen steeds weer op het hart drukt.<br/>Als jij er ook naar verlangt dat Christus steeds groter voor je word... »
 
 
 
 
 

Jezus uitstralen
Jezus uitstralen
Jezus kennen is prachtig, maar hoe wordt in je leven duidelijk wie Jezus voor je is? Hoe verandert je leven door het omgaan met Jezus? Volgens Jos Douma kan ... »
 
 
 
 
 

Op het spoor van Meditatie
Op het spoor van Meditatie
biddend luisteren naar Gods Woord »
 
 
 
 
 

Moreel beraad
Moreel beraad
lessen ethiek »