Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrucht van de Geest
Vrucht van de Geest
Vrucht van de Geest is een bijbelstudieboek geschreven door ds. Jos Douma. In tien bijbelstudies schrijft hij over wat de Bijbel de 'vrucht van de Geest' noe... »
 
 
 
 
 

Genesis
Genesis
In de kerkelijke situatie in Nederland is veel in beweging. Van alles wordt ondernomen om de mensen met name de jeugd nog bij de kerk te houden. Het verdwijn... »
 
 
 
 
 

Jona Micha Nahum Habakuk
Jona Micha Nahum Habakuk
de kleine profeten 2. Gaan in het spoor van het Oude Testament. »
 
 
 
 
 

Geloven met Petrus
Geloven met Petrus
Jos Douma schrijft over de persoon van Petrus. Door de ontmoetingen met Petrus kunnen we veel leren over geloven, maar vooral ook over Jezus. Petrus leert on... »
 
 
 
 
 

Hoe gaan wij verder?
Hoe gaan wij verder?
ontwikkelingen in de de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) »
 
 
 
 
 

Jezus aanbidden
Jezus aanbidden
Jezus aanbidden is een 40dagen boek met bijbelmeditaties om een handreiking te bieden voor de aanbidding van Jezus. Het boek kan dienen voor persoonlijke Bij... »
 
 
 
 
 

Job Psalmen
Job Psalmen
Wat betekenen de teksten van het Oude Testament voor mensen in de 21e eeuw die in het spoor van de Bijbel willen gaan? Dit is het vijfde deel in de serie Gaa... »
 
 
 
 
 

Christus is alles
Christus is alles
'Christus is alles!' Dat is wat Paulus de Kolossenzen steeds weer op het hart drukt.Als jij er ook naar verlangt dat Christus steeds groter voor je wordt, da... »
 
 
 
 
 

Gods liefde voor jou
Gods liefde voor jou
 »