Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kookboek van Nederland
Het kookboek van Nederland
<p>Kookboeken verbinden al vijf eeuwen generaties Nederlanders. Ze gaan over van grootouder op kleinkind, van chef op sous-chef. En terwijl oude culinaire tr... »
 
 
 
 
 

Inmaken
Inmaken
Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit en groenten, maar ook vlees en vis in te maken en daarmee te bewaren voo... »
 
 
 
 
 

Lekker joods
Lekker joods
de Joodse keuken in Nederland. Lekker Joods geeft een beeld van de Joodse keuken in Nederland. Van... »
 
 
 
 
 

De kleine banketbakker
De kleine banketbakker
De kleine banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken. »
 
 
 
 
 

De Banketbakker
De Banketbakker
Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Bank... »
 
 
 
 
 

Drankjes
Drankjes
In <em>Drankjes</em> geven Noni Kooiman en Jonah Freud veertig inmaakrecepten voor koude en warme drankjes, zoals siropen, likeuren en punch. Van een zomerse... »
 
 
 
 
 

Onze smaak
Onze smaak
Onze smaak
Wat Nederlanders eten en drinken
Wie herinnert zich het niet: oma op een verjaardag aan haar advocaatje, de gehaktbal op woensdag en de borstplaat... »
 
 
 
 
 

Chutneys & zuur
Chutneys & zuur
Jonah Freud en Noni Kooiman geven 40 recepten voor originele en smaakvolle chutneys en ingelegd zuur, van traditionele favorieten tot creatieve verrassingen.... »
 
 
 
 
 

Zeelust
Zeelust
Van Texel tot Zeeland: de Nederlandse kust heeft volop culinair genoegen te bieden. In elke badplaats en ieder havenstadje zijn pareltjes van eetgelegenheden... »
 
 
 
 
 

Volkorenbrood
Volkorenbrood
Bij bakkerij Hartog bakken ze met volkorenmeel en natuurlijke ingrediĆ«nten.Nu kan iedereen dat zelf thuis gaan doen. »