Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een week in Parijs
Een week in Parijs
‘Een week in Parijs’ is een heerlijke, korte roman over Sophie en Liv, de hoofdrolspelers uit Jojo Moyes’ ‘Portret van een vrouw’. Twee vrouwen bel... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou
Dicht bij jou
<p><em>Dicht bij jou</em> van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als <em>Voor jou</em> (<em>Me Before You, </em>v... »
 
 
 
 
 

The Horse Dancer
The Horse Dancer
In a hidden corner of London, Henri Lachapelle is teaching his... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
<p>Wanneer de jonge Joy in Hongkong in de jaren 50 valt voor de knappe marineofficier Edward, is ze 24 uur later getrouwd. Het paar verhuist naar Ierland en ... »
 
 
 
 
 

Dans met mij, backcard met 6 exx.
Dans met mij, backcard met 6 exx.
Jojo Moyes, auteur van de bestseller 'Voor jou' (verfilmd als 'Me Before You' met in de hoofdrollen Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunge... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
<p>Van Jojo Moyes (<em>Voor jou/</em> <em>Me Before You</em>) verscheen de bundel <em>Jij en ik & andere verhalen</em>.

Nell is 26 en ze is nog no... »
 
 
 
 
 

Voor jou (alleen voor ZomerApp)
Voor jou (alleen voor ZomerApp)
‘Dit liefdesverhaal overtuigt, niet alleen omdat het je raakt, maar ook omdat het zo herkenbaar is.’ The New York TimesLouisa's wereld is klein. Ze werkt... »
 
 
 
 
 

In haar schoenen
In haar schoenen
<p>Sam is dankbaar voor wat ze heeft, al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat ... »
 
 
 
 
 

Voor mij
Voor mij
Jojo Moyes is de bestsellerauteur van 'Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). ‘Voor mij’ is het derde boek met de onstuitbare Lou i... »