Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nachtmuziek
Nachtmuziek
‘Nachtmuziek’ van Jojo Moyes, de bestsellerauteur van 'Voor jou' (succesvol verfilmd als 'Me Before You'), 'Een leven na jou' en 'Voor mij', is een aangr... »
 
 
 
 
 

Dicht bij jou
Dicht bij jou
<p><em>Dicht bij jou</em> van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als <em>Voor jou</em> (<em>Me Before You, </em>v... »
 
 
 
 
 

Voor jou
Voor jou
'Voor jou' van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank. ... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
In een rustig kustplaatsje in de jaren 50 groeien Celia Holden en Lottie die in de oorlog liefdevol door de familie werd opgenomen. Wanneer Celia haar verloo... »
 
 
 
 
 

De laatste liefdesbrief
De laatste liefdesbrief
Deze schitterende roman van Jojo Moyes is nu ook verfilmd!
Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verha... »
 
 
 
 
 

Dans met mij
Dans met mij
<p>Jojo Moyes, auteur van de bestsellers <em>Voor jou</em> (verfilmd als <em>Me Before You</em>), <em>Een leven na jou</em> en <em>Voor mij</em> schreef met ... »
 
 
 
 
 

The Peacock Emporium
The Peacock Emporium
 »
 
 
 
 
 

In haar schoenen
In haar schoenen
<p>Sam is dankbaar voor wat ze heeft, al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat ... »
 
 
 
 
 

Dans met mij
Dans met mij
Jojo Moyes, auteur van de bestsellers 'Voor jou' (verfilmd als 'Me Before You'), ‘Een leven na jou’ en ‘Voor mij’ schreef met 'Dans met mij' opnieuw ... »