Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Clan van de Rode Vos
De Clan van de Rode Vos
<p>'De Clan van de Rode Vos' is deel 13 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België z... »
 
 
 
 
 

Halt in gevaar
Halt in gevaar
<p>'Halt in gevaar' is deel 9 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zijn er van... »
 
 
 
 
 

De schorpioenberg
De schorpioenberg
'De schorpioenberg' is het vijfde boek in de fantasyserie 'Broederband' van John Flanagan. Dit is het luisterboek: ideaal voor lange ritten op de achterbank,... »
 
 
 
 
 

De vlucht uit Falaise
De vlucht uit Falaise
<p>'De vlucht uit Falaise' is deel 16 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zij... »
 
 
 
 
 

De verloren verhalen
De verloren verhalen
<p>Luister naar 'De verloren verhalen', deel 11 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en B... »
 
 
 
 
 

De terugkeer van de Temujai
De terugkeer van de Temujai
<p>Luister naar 'De terugkeer van de Temujai', deel 8 van de 'Broederband'-reeks van John Flanagan, de auteur van de internationale bestsellerserie 'De Grijz... »
 
 
 
 
 

The Burning Bridge
The Burning Bridge
 »
 
 
 
 
 

De spookgezichten
De spookgezichten
<p>Luister naar 'De Spookgezichten', deel 6 van de bloedstollende 'Broederband'-reeks van John Flanagan, de auteur van de internationale bestsellerserie 'De ... »
 
 
 
 
 

Het duel bij Araluen
Het duel bij Araluen
<p>'Het duel bij Araluen' is deel 14 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zijn... »