Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Keizer van Nihon-Ja
De Keizer van Nihon-Ja
<p>Luister naar 'De keizer van Nihon-Ja', deel 10 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en... »
 
 
 
 
 

Halt in gevaar
Halt in gevaar
<p>'Halt in gevaar' is deel 9 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zijn er van... »
 
 
 
 
 

De verloren verhalen
De verloren verhalen
<p>'De verloren verhalen' is deel 11 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zijn... »
 
 
 
 
 

De outsiders
De outsiders
In Skandia worden jongens tot krijgers en zeelieden opgeleid in een zogenaamde 'broederband', een team waarin ze naast gevechtstechnieken alle vaardigheden l... »
 
 
 
 
 

De wolven van Arazan
De wolven van Arazan
<p>'De wolven van Arazan' is deel 17 van de spannende internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager' van John Flanagan. Alleen in Nederland en België zijn... »
 
 
 
 
 

De Slag op de Heckingse Heide
De Slag op de Heckingse Heide
<p>'Het toernooi van Gorlan' is deel 2 van de reeks 'De vroege jaren' van John Flanagan, de auteur van de internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager'. D... »
 
 
 
 
 

De ruines van Gorlan
De ruines van Gorlan
Will en Evalyn zijn na een hevige strijd met hun vijand Morgarath gevangengenomen door Erak, de aanvoerder van de Skandiërs, die hen ontvoerd heeft naar het... »
 
 
 
 
 

Het toernooi van Gorlan
Het toernooi van Gorlan
<p>Luister naar 'Het toernooi van Gorlan', deel 1 van de reeks 'De vroege jaren' van John Flanagan, de auteur van de internationale bestsellerserie 'De Grijz... »
 
 
 
 
 

New Age Poetry
New Age Poetry
 »