Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Topkoks TOPKOKSVeel van de chef-koks die de afgelopen tien jaar het woord namen in EW, zijn exponenten van het nieuwe no-nonsense koken. Het moleculaire geknutsel is... »
Gastronomie GASTRONOMIE - 9789068828917<br/>De beste stukken uit EW<br/>In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdie... »
Het krokettenboek Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroke... »
Koken op Bommelstein Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun avonturen ook doorstaan, ten slotte belanden ze steevast aan tafel in Bommelstein, waar Joost ze een eenv... »