Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Conquistador
Conquistador
Een avonturier vreest dat er in het zonnestelsel niks nieuws meer te ontdekken valt. Tot hij in een uitgeholde asteroïde de eerste aanwijzing vindt van een ... »
 
 
 
 
 

Aangenaam
Aangenaam
Beste lezer, aangenaam kennis te maken …Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaidom de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je inhan... »
 
 
 
 
 

Griezeljaarboek 2023
Griezeljaarboek 2023
Vertrek met de trein naar de Onderwereld en trotseer Cerberus. Ga de achtervolging aan met een schim. Voed de Slapende God met vers uitgerukte harten.Daal af... »
 
 
 
 
 

Het teken in de lucht
Het teken in de lucht
De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, ... »
 
 
 
 
 

Charlatans
Charlatans
CharlatansGeloof niet zomaar alles, ook niet op andere planeten! Hier probeert een oplichter je een spreuk aan te smeren die nooit getest is, daar krijg je e... »
 
 
 
 
 

Achterblijvers
Achterblijvers
 »
 
 
 
 
 

Vehalen Vertellers 4
Vehalen Vertellers 4
 »
 
 
 
 
 

Acmala
Acmala
De wold van Dizary kent vele gevaren, dus waarom zou je die opzoeken? De weetkundige Farenal kan het verleidende aanbod van zakenman Somnius niet weerstaan. ... »
 
 
 
 
 

Indrukwekkende vrijheid
Indrukwekkende vrijheid
De boodschap van dit boek is heel eenvoudig: hoe dichter we<br/>bij God leven, hoe vrijer we zullen worden. Als je dat weet, weet<br/>je eigenlijk voldoende.... »