Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De zwarte schim
De zwarte schim
Ordebewaker Angela krijgt bericht dat haar collega Bran is omgekomen tijdens een missie in een afgelegen zonnestelsel. Haar volgende opdracht is zijn gegeven... »
 
 
 
 
 

De laatste verkenner
De laatste verkenner
Zevenentwintig SF-verhalen die je meenemen van de komende eeuw, als Rotterdam onder water is gelopen, naar de verre toekomst, als de laatste intelligentie op... »
 
 
 
 
 

IJsbrekers
IJsbrekers
 »
 
 
 
 
 

Auteurs voor Australiƫ
Auteurs voor Australiƫ
Auteurs voor AustraliĆ« is een bundel met romantische verhalen waarvan de opbrengst naar het Wereld Natuurfonds gaat met als doel de flora en fauna in Austra... »
 
 
 
 
 

De groene toren
De groene toren
In het Nederland van de toekomst leven de bewoners van de groenetoren schijnbaar in een paradijs. Eten en drinken komt uit de muur,de mooiste kleding wordt v... »
 
 
 
 
 

Rouw om mij
Rouw om mij
'Rouw strekt zich uit over de tijd en kruipt in alle vezels van je lichaam ook al lijkt alles weer bijna normaal.'
(C.G.)
Wie kent niet het overrompelende ge... »
 
 
 
 
 

IJsbrekers
IJsbrekers
Tien jaar zijn voorbijgegaan sinds de kolonies van het zonnestelsel het contact met de aarde verloren. De voortvluchtige wetenschapper Michelle Dijon is gest... »
 
 
 
 
 

Het teken in de lucht
Het teken in de lucht
De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, ... »
 
 
 
 
 

Het Castlefest Mysterie
Het Castlefest Mysterie
Er is een jaar verstreken sinds de Surrealisator op Castlefest tot chaos leidde. De gepensioneerde arts Arthur Dogan raakte zijn vaste cosplaymaten Viktor en... »
 
 
 
 
 

De laatste detective
De laatste detective
 »