Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zes seconden te laat
Zes seconden te laat
 »
 
 
 
 
 

Het pantserhart
Het pantserhart
(Harry Hole #8)

De politie van Oslo komt voor een raadsel te staan als er twee verminkte vrouwenlichamen worden gevonden; ze zijn verdronken in hun eigen b... »
 
 
 
 
 

Bloed op sneeuw
Bloed op sneeuw
Olav leeft een eenzaam leven. Want als je huurmoordenaar van beroep bent is het moeilijk om leuke mensen te ontmoeten. Nu heeft hij eindelijk de vrouw van zi... »
 
 
 
 
 

Dr. Proktors Schetenpoeder
Dr. Proktors Schetenpoeder
Dr. Proktor is een krankzinnige professor. Nou ja, zo goed als. Eigenlijk is hij een oude uitvinder die wacht op zijn grote doorbraak. Als hij er samen met z... »
 
 
 
 
 

Koninkrijk
Koninkrijk
Een ijzingwekkende tragedie over twee broers, één vrouw en een nooit opgeloste moord uit het verleden.

Roy Opgard heeft het afgelegen Noorse bergdorp waar... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
(Harry Hole #1) Het allereerste avontuur van Harry HoleHet debuut van een bestsellerauteurHarry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuurd om ... »
 
 
 
 
 

Der Fledermausmann
Der Fledermausmann
Der Fledermausmann »
 
 
 
 
 

Nemesis
Nemesis
(Harry Hole #4)

Een korrelige video-opname laat een man zien die zijn pistool tegen het hoofd van een bankmedewerkster zet. De vrouw wordt gesommeerd de klu... »
 
 
 
 
 

De sneeuwman
De sneeuwman
 »
 
 
 
 
 

De dorst
De dorst
De politie vindt het lichaam van een vrouw; een tinderdate werd haar fataal. Haar verwondingen wijzen erop dat er een bijzonder agressieve moordenaar aan het... »