Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zes seconden te laat
Zes seconden te laat
 »
 
 
 
 
 

De jaloezieman
De jaloezieman
<p>Nieuwe verhalen van de grootmeester van de Noorse thriller</p><p>Op het kleine Griekse eiland Kalymnos in de buurt van Kos verdwijnt een Duitse toerist ... »
 
 
 
 
 

De schim
De schim
(Harry Hole #9)

Na drie jaar in het buitenland keert Harry Hole terug naar Oslo om een schijnbaar opgeloste drugsmoord te onderzoeken. Een jonge junkie, Gus... »
 
 
 
 
 

Der Fledermausmann
Der Fledermausmann
Der Fledermausmann »
 
 
 
 
 

Dr. Proktor redt de wereld
Dr. Proktor redt de wereld
Dr. Proktor komt terug. En hoe!<br/><br/>De verknipte Doktor Proktor, uitvinder van het schetenpoeder en de teletijdtobbe, beleeft een nieuw kolderiek avontu... »
 
 
 
 
 

Set 50 x geschenk Jo Nesbø
Set 50 x geschenk Jo Nesbø
Internationaal bestsellerauteur Jo Nesbø heeft met De Jaloezieman een zinderend geschenk geschreven welke u weggeeft aan klanten die in de periode 1 t/m 10 ... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
(Harry Hole #1)

Het allereerste avontuur van Harry Hole
Het debuut van een bestsellerauteur

Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuur... »
 
 
 
 
 

De zoon
De zoon
Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zij... »
 
 
 
 
 

Headhunters
Headhunters
Roger Brown is een succesvolle headhunter, zijn vrouw Diana is eigenaar van een kunstgalerij. Ze leiden een luxeleven, een leven dat ze zich eigenlijk niet k... »