Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bart's Fish Tales
Bart's Fish Tales
<p>In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen d... »
 
 
 
 
 

De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Bonen: een oeroude gewas dat op cruciale momenten de loop van de geschiedenis heeft bepaald. De Italiaanse schrijver Umberto Eco stelde zelfs dat bonen onze ... »
 
 
 
 
 

Proefles met Joël
Proefles met Joël
In <i>Proefles met Joël </i>neemt de auteur zijn lezers mee in een achtbaan van smaakbeleving. Door middel van grappige proeven en leuke weetjes vertelt hij... »
 
 
 
 
 

Proefles
Proefles
<p>Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaakvoller leven. Gewapend met pen e... »
 
 
 
 
 

Vis voor elke dag
Vis voor elke dag
<i>Vis voor elke dag </i>biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspir... »
 
 
 
 
 

Proefles (luxe editie)
Proefles (luxe editie)
Wel zal deze titel verschijning pbk met flappen, isbn 9789045046532 In Proefles neemt Joël Broekaert je mee in de wondere wereld van het proeven. Gewapend m... »
 
 
 
 
 

de Alleseter
de Alleseter
Waarom eten we wel kippen- maar geen ganzeneieren? Waaraan ontleent een zure vrucht als de citroen zijn bestaansrecht? En waarop is de term vierseizoenenpepe... »
 
 
 
 
 

Proefles
Proefles
Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaakvoller leven. Gewapend met pen en v... »
 
 
 
 
 

de Alleseter
de Alleseter
Waarom eten we wel kippen- maar geen ganzeneieren? Waaraan ontleent een zure vrucht als de citroen zijn bestaansrecht? En waarop is de term vierseizoenenpepe... »