Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weg naar deSuite
De weg naar deSuite
 »
 
 
 
 
 

Alles echt gebeurd
Alles echt gebeurd
In ‘Alles echt gebeurd’ van Jeroen Brouwers is daadwerkelijk alles echt gebeurd. Enig Reviaans excuus is er niet bij nodig. Alles is echt wat goed geschr... »
 
 
 
 
 

Cliënt E. Busken
Cliënt E. Busken
<p>In ‘Cliënt E. Busken’ van Jeroen Brouwers zit de hoofdpersoon vastgegord in zijn rolstoel op de gesloten afdeling van een instelling waar hij tegen z... »
 
 
 
 
 

Tune Up!
Tune Up!
 »
 
 
 
 
 

De schemer daalt
De schemer daalt
slenteren door mijn boekenkast. Feuilletons. »
 
 
 
 
 

Geheime kamers
Geheime kamers
Geheime kamers is Jeroen Brouwers’ grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad gevolgd door vergelding. In filmisch... »
 
 
 
 
 

De jaargetijden
De jaargetijden
Jeroen Brouwers heeft een sterk samenhangend oeuvre geschreven, waarin sprake is van ?reeksen? (Kladboeken en Feuilletons) en van boeken die een meerdelige t... »
 
 
 
 
 

Zonsopgangen boven zee
Zonsopgangen boven zee
'Zonsopgangen boven zee' vertelt over een veertigjarige man en zijn jonge geliefde Aurora, met wie hij vast komt te zitten in een lift. De roman is een minut... »
 
 
 
 
 

Datumloze dagen
Datumloze dagen
‘Datumloze dagen’ van Jeroen Brouwers is een roman over een troebele vader-zoonrelatie in het teken van leven, liefde, schaamte, dood.Het leven is een op... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »