Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tune Up!
Tune Up!
 »
 
 
 
 
 

Het is niets
Het is niets
Het is niets: een leefwereld als mozaïek van herinneringen, stemmingen. Ontmoetingen, gesprekken, invallen, leesindrukken en commentaren. De toon van dit bo... »
 
 
 
 
 

Cliënt E. Busken
Cliënt E. Busken
<p>In ‘Cliënt E. Busken’ van Jeroen Brouwers zit de hoofdpersoon vastgegord in zijn rolstoel op de gesloten afdeling van een instelling waar hij tegen z... »
 
 
 
 
 

Winterlicht
Winterlicht
In de roman Winterlicht worden de nadagen beschreven van de schrijver en fotograaf van wolken Jacob Voorlandt. Deze stelt zijn leven in dienst van de literat... »
 
 
 
 
 

Geheime kamers
Geheime kamers
Geheime kamers is Jeroen Brouwers’ grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad gevolgd door vergelding. In filmisch... »
 
 
 
 
 

Geheime kamers
Geheime kamers
Geheime kamers is Brouwers grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en bederf, hypocrisie en verraad gevolgd door vergelding. In filmscènes ontrolt... »
 
 
 
 
 

De schemer daalt
De schemer daalt
slenteren door mijn boekenkast. Feuilletons. »
 
 
 
 
 

Datumloze dagen
Datumloze dagen
‘Datumloze dagen’ van Jeroen Brouwers is een roman over een troebele vader-zoonrelatie in het teken van leven, liefde, schaamte, dood.Het leven is een op... »