Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jonkvrouw
Jonkvrouw
<p>In <em>Jonkvrouw</em> van Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs is Marguerite van Male pas veertien-en-een-half, maar toch droomt ze al van de ridde... »
 
 
 
 
 

Mol
Mol
Normandië, 1942... De saboteuses nemen elk hun positie in op het Franse grondgebied. Voor Paulette Kincaid, codenaam 'Naald', lijkt het leven een avontuur, ... »
 
 
 
 
 

Gijzeling in Kent
Gijzeling in Kent
Door een stom toeval ontdekt Betty dat ze geadopteerd is en dat haar biologische vader een geleerde is die naar de VS vluchtte. Haar knusse aristocratische l... »
 
 
 
 
 

IJzerkop
IJzerkop
Historische jeugdroman over een meisje in het leger van Napoleon, van de co-auteur van de bekroonde historische romans <i>Jonkvrouw</i> en <i>Galgenmeid</i>.... »
 
 
 
 
 

Galgenmeid
Galgenmeid
Antwerpen 1582.Gitte Niemandsdochter is veertien jaar. Ze heeft kort haar en is een schoonheid in de dop. Samen met twee jongens, Schele Piet en Karel Kerkpi... »
 
 
 
 
 

Galgenmeid
Galgenmeid
Antwerpen 1582. De veertienjarige beurzensnijder en inbreekster Gitte Niemandsdochter wordt in de boeien geslagen door de stadswacht en ter dood veroordeeld.... »
 
 
 
 
 

Mijn vader is een saucisse
Mijn vader is een saucisse
<p>Met een nukkige puberzus, een broertje dat zich voorbereidt op het einde van de wereld en een moeder die als directeur van een pralinefabriek constant i... »
 
 
 
 
 

A Sword in Her Hand
A Sword in Her Hand
 »
 
 
 
 
 

IJzerkop
IJzerkop
Historische jeugdroman over een meisje in het leger van Napoleon, van de co-auteur van de bekroonde historische romans ‘Jonkvrouw’ en ‘Galgenmeid’.

... »