Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wolf, de speurhond
Wolf, de speurhond
 »
 
 
 
 
 

Wolf naar Ameland
Wolf naar Ameland
Arne en Paul Westra en hun trouwe vriend, Wolf de speurhond, brengen dit jaar hun vakantie in Nederland door. Als enthousiaste watersporters hebben zij een g... »
 
 
 
 
 

Alexander Gogel (1765-1821)
Alexander Gogel (1765-1821)
Gogel was een fascinerende persoonlijkheid met een zeer interessante loopbaan in de turbulente Bataafs-Franse periode (1795-1813). Deze Amsterdamse koopman s... »
 
 
 
 
 

Wolf ruikt onraad
Wolf ruikt onraad
Wolf ruikt onraad<br/><br/>Op een zaterdag staat Arne al een tijdje op Wolf te wachten. De slimme herdershond helpt zijn baasje en brengt een krant naar een ... »
 
 
 
 
 

De bende van de Vos
De bende van de Vos
In de meldkamer van de regiopolitie Utrecht komt een telefoontje binnen van Veilig Huis B.V. een particuliere bewakingsdienst. In een grote villa te Baarn is... »
 
 
 
 
 

De jacht op de Cobra
De jacht op de Cobra
Op een stormachtige avond dient zich thuis bij de Sfinx, de chef van de Vliegende Brigade, iemand aan. In het vage schijnsel van een lamp staat, zoals even l... »
 
 
 
 
 

Wolf. Sporen in de sneeuw
Wolf. Sporen in de sneeuw
Er wordt alarm geslagen bij de Hilversumse politie. De aanleiding is een telefoontje van een bewoonster van een villa in het Spanderswoud. De vrouw vermoedt ... »