Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Leopoldroute
De Leopoldroute
Dit boekje heeft een tweeledige functie: u kunt het thuis in Groningen, Groesbeek of Grijpskerk lezen en pardoes tot een dagje Rotterdam besluiten. Dat laats... »
 
 
 
 
 

F is van Feyenoord
F is van Feyenoord
Alles wat je wilt weten over Feyenoord.Alle spelers, alle trainers, alle successen,alle prijzen, alle trivia. Alfabetischgeordenend, van Ab Interim totClemen... »
 
 
 
 
 

Maashaven
Maashaven
 »
 
 
 
 
 

De Gloriejaren (1956-1970)
De Gloriejaren (1956-1970)
De Gloriejaren (1956 - 1970)De Geschiedenis van Feyenoord, deel 4In het nieuwe deel van zijn project beschrijft auteur Jan Oudenaarden de veranderingen bij F... »
 
 
 
 
 

De Blamanroute
De Blamanroute
'De Blamanroute' voert door Rotterdam-West, door de deelgemeenten Centrum en Delfshaven. In deze laatste deelgemeente ligt Blamans 'hoofdadres... »
 
 
 
 
 

Ooggetuigen van Rotterdam
Ooggetuigen van Rotterdam
Ooggetuigen van Rotterdam voert de lezer door de geschiedenis van de Maasstad. We zien de stad door de ogen van burgemeesters, journalisten, schrijvers, arch... »
 
 
 
 
 

De Bordewijkroute
De Bordewijkroute
Ferdinand Johan Wilhelm Christiaan Karel Emil Bordewijk (1884-1965) werd geboren in Amsterdam, overleed in Den Haag, maar werkte op een advocatenkantoor in R... »