Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

P.S. ik ben verliefd
P.S. ik ben verliefd
Sonia en Sander ontmoeten elkaar op een avond in de discotheek en worden verliefd. Maar er is een groot probleem: Sander is een beroemde soapster van 18 jaar... »
 
 
 
 
 

Moeders knie
Moeders knie
Moeders knie is het eerste volwassenenverhaal van de bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens!<br/>Een onrustbarend en ontroerend verhaal over een aftake... »
 
 
 
 
 

Groep 8 aan de macht
Groep 8 aan de macht
<h4>Herkenbaar voor alle kinderen uit groep acht.</h4><p>Meester Mario kan groep acht geen moment alleen laten of het is al herrie. Daarom bedenkt hij een pl... »
 
 
 
 
 

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet
In de groep van juf Ina is vaak heibel, vooral over het voetballen in de pauze. Gelukkig is de juf erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar a... »
 
 
 
 
 

Groep zeven slaat terug
Groep zeven slaat terug
<p><p>De meester van groep zeven is ziek. De vervanger kan de klas niet aan, en er wordt volop geruzied en gepest. Een paar kinderen proberen tevergeefs om e... »
 
 
 
 
 

Akkie
Akkie
In de klas van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig is zij erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als haar leerling Akkie e... »