Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ines, vrouw van mijn hart
Ines, vrouw van mijn hart
'Mijn boeken zijn allemaal geschreven rond sterke vrouwen, maar ik denk dat Inés de sterkste van hen allen is: ze is een vrouw die echt heeft bestaan en die... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koe... »
 
 
 
 
 

Het eiland onder de zee
Het eiland onder de zee
'Vrijheid krijg je niet voor niets, die moet je bevechten.'<br/><br/>Zarité wordt op haar negende als slavin verkocht aan de Fransman Toulouse Valmorain, de... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
<p>Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ont... »
 
 
 
 
 

De winter voorbij
De winter voorbij
New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusi... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
<p>Openhartig schrijft Isabel Allende in dit aangrijpende boek over het verlies van haar volwassen dochter. Ze vertelt hoe ze eindeloze nachten aan haar ziek... »
 
 
 
 
 

Wat wij willen
Wat wij willen
'Al sinds mijn kinderjaren had ik één doel: voor mezelf kunnen zorgen, en dat heb ik gedaan.' Isabel AllendeIn Wat wij willen neemt Isabel Allende ons mee ... »
 
 
 
 
 

Eva Luna
Eva Luna
 »
 
 
 
 
 

Fortuna's dochter
Fortuna's dochter
Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zij... »
 
 
 
 
 

Het oneindige plan
Het oneindige plan
Het oneindige plan is een wonderlijke familiegeschiedenis die zich voornamelijk afspeelt in de roerige jaren zestig en zeventig van de 20ste eeuw. De kleine ... »