Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het goud van Tomas Vargas
Het goud van Tomas Vargas
Als een moderne Sheherazade vertelt Eva Luna, de vrouw die in Rolf de grote liefde van haar leven heeft gevonden, `s avonds in bed 23 geheimzinnige verhalen ... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koest... »
 
 
 
 
 

Story telling
Story telling
 »
 
 
 
 
 

De Japanse minnaar
De Japanse minnaar
dwarsligger 519 Isabel Allende De Japanse minnaarDe bejaarde Alma slijt haar laatste dagen in een tehuis in San Francisco. Ze wordt verzorgd door de jonge Ir... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
Openhartig schrijft Isabel Allende in dit aangrijpende boek over het verlies van haar volwassen dochter. Ze vertelt hoe ze eindeloze nachten aan haar ziekbed... »
 
 
 
 
 

Brieven voor Paula
Brieven voor Paula
Paula, de dochter van Isabel Allende ligt in coma en doolt zonder herinneringen door het duistere gebied tussen leven en dood. Ten prooi aan wanhoop en verdr... »
 
 
 
 
 

Cuentos de Eva Luna
Cuentos de Eva Luna
Das Hörbuch zum Sprachen lernen - Ausgewählte Kurzgeschichten. Niveau A2 »
 
 
 
 
 

Zorro
Zorro
Beneath the mask, there is a man and in his heart, burns the fire of injustice... Duels at dawn, fierce battles with pirates and impossible rescues - these a... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
 »
 
 
 
 
 

Fortuna's dochter
Fortuna's dochter
<b>'Een feest voor de trouwe liefhebbers van Allende's werk.' <i>NRC Handelsblad</i></b>

Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden... »