Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Camping Zeevos
Camping Zeevos
Will en zijn kleine broertje Harry wonen samen met hun moeder in een stacaravan in Camping Zeevis. Dat doen ze stiekem, want eigenlijk mag je daar alleen maa... »
 
 
 
 
 

Der zwölfte Mann
Der zwölfte Mann
Der zwölfte Mann »
 
 
 
 
 

Een woord te veel
Een woord te veel
<b>Hoe goed ken jij je partner?</b>

Cynthia heeft geweldig nieuws gekregen: ze is uitverkoren om mee te doen aan een nieuwe realityshow en dat zal haar leve... »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogel... »
 
 
 
 
 

Voetballer
Voetballer
Speel je graag voetbal?Ben je fit en snel en kan je goed overweg met een voetbal? Vind je het leuk om veel en hard te trainen?Kan je goed luisteren naar de c... »
 
 
 
 
 

Mijn mooiste dierensprookjeskijkboek
Mijn mooiste dierensprookjeskijkboek
De wolf is de zeven geitjes te slim af. Het lelijke eendje groeit uit tot een mooie zwaan. Dieren spelen de hoofdrol in dit bijzondere kijkboek In verhalen z... »
 
 
 
 
 

Als alles duister wordt
Als alles duister wordt
Op een avond botst Claire Maenhout op een hoge voetgangersbrug nabij een vrijwel verlaten station tegen een man op. Ze heeft haast om de laatste trein naar h... »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijdaan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt zemensen zo veel mogelijk op afs... »