Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Later word ik dokter
Later word ik dokter
Alles wat je moet weten als je later dokter wilt worden. Met spannende doe-opdrachten en leuke, kleurrijke illustraties. »
 
 
 
 
 

Wolken boven waterdorp
Wolken boven waterdorp
Op een broeierige zomerdag fietsen Maya en Flor door hun spookdorp, Waterdorp. Het dorp moet binnenkort plaatsmaken voor een havengebied. De meeste huizen st... »
 
 
 
 
 

De Vuurman
De Vuurman
Het dorp van Pedro en Alexander wordt opgeschrikt door een aantal branden. Ook hun boomhut gaat in vlammen op. De branden zijn gesticht door een man die zich... »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijdaan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt mensen zo veel mogelijk op afst... »
 
 
 
 
 

Het Pleintje
Het Pleintje
Eerste deel in een vrolijke reeks over 'Het pleintje'. Bijzonder treffend geïllustreerd door Frank Daenen. Gevarieerd leesgroeiboek dat van leren lezen een ... »
 
 
 
 
 

Stille grond
Stille grond
Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontb... »
 
 
 
 
 

Moord in de wijk
Moord in de wijk
In een rustige woonwijk gebeurt een moord. De politie vindt geen spoor van de dader. De bewoners zijn bang en de onrust neemt toe. Twee buren trekken op onde... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste sprookjesgroeiboek
Mijn eerste sprookjesgroeiboek
Zeven geitjes jagen de boze wolf weg. De prins kust Sneeuwwitje. Klein Duimpje zoekt zijn weg. Belle danst met het Beest. Stap de wondere wereld van de sproo... »
 
 
 
 
 

De vuurtoren en andere verhalen
De vuurtoren en andere verhalen
In dit luisterboek vind je vier spannende korte verhalen van Hilde Vandermeeren: <i>De vuurtoren</i>, <i>In het vizier</i>, <i>Een vreemde in de nacht</i> en... »