Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kaloemmerkes in de zep
Kaloemmerkes in de zep
Wat zullen we nu krijgen? Ja ja, het is wel degelijk een nieuwe roman van Herman Brusselmans. Het is alweer een werkje om duimen en vingers bij af te likken.... »
 
 
 
 
 

Maanlicht van een andere planeet
Maanlicht van een andere planeet
Louis Tinner, de held uit de voorgaande romans De man die werk vond, Nog drie keer slapen en ik word wakker en Trager dan de snelheid, is thans een flinke ze... »
 
 
 
 
 

Het zinneloze zeilen
Het zinneloze zeilen
Met de verhalenbundel Het zinneloze zeilen maakte Herman Brusselmans zijn entree in de Nederlandse letteren. In de vier sterk humoristische verhalen speelt B... »
 
 
 
 
 

Zeik en het lijk op de dijk
Zeik en het lijk op de dijk
Er ligt een lijk op de dijk, dat sporen draagt van een hard voorwerp en is aangevreten door vogels. Wat is hier in godsnaam aan de hand? Wel is duidelijk dat... »
 
 
 
 
 

Zo dom als Albert Einstein
Zo dom als Albert Einstein
In Zo dom als Albert Einstein laat Herman Brusselmans z’n licht schijnen over de wereld van het amateurtoneel. Een vereniging uit Gent speelt een stuk van ... »
 
 
 
 
 

Theet 77
Theet 77
Op het adres Theet 77 te Hamme, Oost-Vlaanderen, woont en werkt het veehandelaarsgezin Brusselmans: de moeder, de vader, hun twee zonen en hun dochter. De en... »
 
 
 
 
 

Mogelijke memoires
Mogelijke memoires
Mogelijke memoires is een woeste trip, een vorte puinhoop, een opeenstapeling van zo veel woorden dat je er poepeloerekrankzinnig van zou worden, en het zijn... »