Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Theet 77
Theet 77
Op het adres Theet 77 te Hamme, Oost-Vlaanderen, woont en werkt het veehandelaarsgezin Brusselmans: de moeder, de vader, hun twee zonen en hun dochter. De en... »
 
 
 
 
 

Vlucht voor mij
Vlucht voor mij
Vlucht voor mij is het zevende deel in de reeks nieuw verzameld werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen.Herman Br... »
 
 
 
 
 

Moord en andere onzin
Moord en andere onzin
De Moordbrigade van Gent, bestaande uit commissaris Übertrut, inspecteur Zeik, El Bazaz, Compas en Broekgat, neemt u drie boeken lang mee op pad om brute, h... »
 
 
 
 
 

Waarom Belgie (geen) wereldkampioen wordt
Waarom Belgie (geen) wereldkampioen wordt
Ze zijn allebei thuis in Gent, voetbalden samen in zaalvoetbalploeg De Woody's (de ene was ooit een grote belofte bij Lokeren, de andere schopte het tot inte... »
 
 
 
 
 

Verhalen van Herman Brusselmans
Verhalen van Herman Brusselmans
In dit boek heeft Herman Brusselmans 1957 het over zijn jeugd. Dat was geen gewone jeugd. Brusselmans maakte de gekste dingen mee. Als kind moest hij door he... »
 
 
 
 
 

De perfecte koppijn
De perfecte koppijn
Danny Muggepuut, die we al kennen uit Muggepuut, schrijft aan zijn roman De Koekeloerders. Het werk schiet niet echt op. Bovendien moet hij zich bezighouden ... »
 
 
 
 
 

Liefde en blijven of weggaan
Liefde en blijven of weggaan
Liefde en blijven of weggaan is een verzameling van columns over de liefde, geschreven en voorgelezen door Herman Brusselmans.  »
 
 
 
 
 

Mogelijke memoires
Mogelijke memoires
Mogelijke memoires is een woeste trip, een vorte puinhoop, een opeenstapeling van zo veel woorden dat je er poepeloerekrankzinnig van zou worden, en het zijn... »