Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maudy, een mensenkind
Maudy, een mensenkind
In Maudy, een mensenkind leren we Maudy, het zusje van Anne van Wiersum kennen. Anne trouwt met Tom Steendam, die ook al jong zijn ouders verloor. De zorg vo... »
 
 
 
 
 

De geur van heimwee
De geur van heimwee
Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs liggen niet voor het opscheppen. Ten ei... »
 
 
 
 
 

Mensen met geschiedenis
Mensen met geschiedenis
In het anders zo vredige dorp waar Wout en Marjet Speelman en hun kinderen wonen, was iets vreselijks gebeurd: Getta van Bruggen was vermoord. De drieëntwin... »
 
 
 
 
 

Een roep in de nacht
Een roep in de nacht
Als in ‘Een roep in de nacht’ van Henny Thijssing-Boer de jonge weduwe Derkje aan de gevolgen van een verkeersongeluk overlijdt, worden haar twee dochter... »
 
 
 
 
 

Marjet trilogie
Marjet trilogie
De ‘Marjet trilogie’ van Henny Thijssing-Boer is een kleurrijke trilogie over het leven van een dappere vrouw. Deze e-bookbundel bevat ‘Terug naar de b... »
 
 
 
 
 

Zomeromnibus
Zomeromnibus
Zomeromnibus 2014 met romans van Gerda van Wageningen, Julia Burgers-Drost en Henny Thijssing-Boer. De zomeromnibus van Z&K is een zomertraditie. Ook in 2014... »
 
 
 
 
 

Geluk is als de wind
Geluk is als de wind
 »
 
 
 
 
 

Vierennegentigste jubileumomnibus
Vierennegentigste jubileumomnibus
De bekende formule van een vijfling met bekende auteurs en drie onverkorte romans en twee novelles, is nog steeds een gouden greep. De Vierennegentigste Jubi... »