Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scheel in een kasteel
Scheel in een kasteel
Hier is de elfde bundel van amateurdichter Hans Vogel. Hierin te vinden zijn 31 gedichten van meest algemene aard (een enkele daargelaten) in rijmvorm. Terug... »
 
 
 
 
 

De Zwarte Roos
De Zwarte Roos
Als je dit leest heb je het eerste echte boek van amateurdichter Hans Vogel in je handen. Hij is volop bezig zich het schrijverschap eigen te maken in de gen... »
 
 
 
 
 

Pim is niet slim
Pim is niet slim
Ja dit is de achterkant. Maar dat weet je vast wel. Aan de binnenkant staan 31 rijmgedichten van het type 'kruis' en met een inhoud zeer divers. Liefde, humo... »
 
 
 
 
 

Op een toon ongewoon wonderschoon
Op een toon ongewoon wonderschoon
In je handen (ik hoop dat je ze vaak wast) heb je de 31e gedichtenbundel van deze jongen. Hierin te vinden zijn de onderwerpen humor (hele aparte), Liefde, G... »
 
 
 
 
 

Heel het al
Heel het al
Hier is dan de vierde bundel van amateurdichter Hans Vogel. Met 30 gedichten van een luchtige aard. Niet dat er geen diepgang in zit maar de downs van de and... »
 
 
 
 
 

Een lot met genot
Een lot met genot
Het is weer zo laat een gedichtenbundel van amateurdichter Hans Vogel. En dit is de vijfentwintigste dus het is een jubileum wat natuurlijk gevierd moet word... »
 
 
 
 
 

Storm is de norm
Storm is de norm
Bij deze de 17e bundel gevuld met 30 gedichten aangaande geloof, humor, wetenschap, actualiteit en vooral liefde (immers het grootst bestaande goed). Verwach... »
 
 
 
 
 

Begaan op de maan
Begaan op de maan
Hier is alweer de twaalfde bundel van amateurdichter Hans Vogel. Hierin zijn te vinden 30 rijmgedichten van diverse aard met daarin humor, diepgang, geloof, ... »
 
 
 
 
 

Fraaie gehelen zonder te vervelen
Fraaie gehelen zonder te vervelen
Ja lezer (dat ben je blijkbaar anders snapte je het eerste woord al niet) met dit boekje in je handen, dit is de derde verhalenbundel van mijn hand alweer. E... »