Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoe schrijf ik een bestseller?
Hoe schrijf ik een bestseller?
"Het is mij allemaal te braaf en te padvinderachtig. Maak het spannender, is mijn advies. Koester bijvoorbeeld eens de ambitie een erotisch wandelverhaal te ... »
 
 
 
 
 

De wandelaar als pelgrim
De wandelaar als pelgrim
<br/>De wandelaar als pelgrim bevat een reeks gesprekken met wandelaars die vanuit verschillende vertrekpunten - waaronder de Jacobuskerk in het Groningse U... »
 
 
 
 
 

Op de Schotse toer
Op de Schotse toer
Op de Schotse toer van Gerrit Jan Zwier zingt niet alleen de lof van het hoogland, het laagland en de eilanden, maar geeft ook een indringend beeld van het r... »
 
 
 
 
 

Mijn Drenthe
Mijn Drenthe
Drenthe werd lange tijd als een onherbergzaam gebied beschouwd, een uithoek vol mysterieuze keienbouwsels die op de eindeloze heide de tand des tijds doorsto... »
 
 
 
 
 

Groningen
Groningen
 »
 
 
 
 
 

Mijn Ierland
Mijn Ierland
`Al meteen de eerste keer dat ik in Ierland kwam ging ik voor de bijl. De wilde kust, de melancholieke leegte van het landschap, de pubs met hun zwarte bier,... »
 
 
 
 
 

Te hooi en te gras
Te hooi en te gras
Gerrit Jan Zwiers Te hooi en te gras is een reisverhaal, waarin verhalen over het Engelse landschap verweven worden met beschouwingen over het Engelse kinder... »
 
 
 
 
 

Pension Waldidylle
Pension Waldidylle
Duitsland mag dan dichtbij zijn, er is veel vreemds en onbekends aan dit land. Denk maar eens aan de Duitse Waddeneilanden als Juist, Baltrum, Amrum en Hooge... »
 
 
 
 
 

De koningsmol
De koningsmol
'De koningsmol' speelt zich af in twee werelden. Ondergronds is de hoofdrol voor de mol Lode Buys Ballot. In zijn borst wonen twee zielen. De ene ziel verlan... »