Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wandelgeluk
Wandelgeluk
Een veelgehoorde klacht van wandelaars, die net een bepaalde route hebben gelopen, is dat ze onderweg verdwaald zijn. Komen ze de school of het café binnen,... »
 
 
 
 
 

Het Kindermuseum
Het Kindermuseum
Deze zomer gaan vader Wolf en zijn kinderen Fenna (10 jaar) en Stef (zeven jaar) op een bijzondere plek logeren: in het voormalige atelier van een zeeschilde... »
 
 
 
 
 

Drenthe
Drenthe
 »
 
 
 
 
 

Fryslân
Fryslân
 »
 
 
 
 
 

Memoires van een marktkoopman
Memoires van een marktkoopman
De ontdekking van de Borneomens is de naam van een biografie die kleinzoon Laurens Hakluyt over zijn beroemde grootvader Alexander Hakluyt heeft geschreven. ... »
 
 
 
 
 

Zilverig licht
Zilverig licht
Het noordelijk gevoel 2 »
 
 
 
 
 

Vogelgeluk
Vogelgeluk
Voor vogelaars is de kans op geluksmomenten heel groot: het waarnemen van een nieuwe soort of het weerzien van een favoriete vogel is daarvoor voldoende. In ... »
 
 
 
 
 

Mijn Ierland
Mijn Ierland
`Al meteen de eerste keer dat ik in Ierland kwam ging ik voor de bijl. De wilde kust, de melancholieke leegte van het landschap, de pubs met hun zwarte bier,... »
 
 
 
 
 

De omweg naar Paaseiland
De omweg naar Paaseiland
In eerder werk schetste Gerrit Jan Zwier een beeld van Patagonië en een hele reeks spectaculaire eilanden in diep zuidelijke wateren, zoals Zuid-Georgië, B... »