Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Fantasia IV
Fantasia IV
Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses va... »
 
 
 
 
 

Fantasia V
Fantasia V
Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van F... »
 
 
 
 
 

Fantasia III
Fantasia III
Eindelijk is het zover! Dit voorjaar (in april om precies te zijn) verschijnt het verslag van mijn langverwachte derde avontuur in Fantasia. De regenboogdraa... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen meer
Het verdwenen meer
Als Geronimo thuiskomt na de feestelijke opening van een bijzondere winkel van vrienden van Patty Spring, gebeurt er iets onverwachts waardoor hij terechtkom... »
 
 
 
 
 

Wie wordt de nieuwe meesterchef?
Wie wordt de nieuwe meesterchef?
Rokford maakt zich op voor een gi-ga-groot evenement: de jaarlijkse, muizenissig spannende, kookwedstrijd die uit moet wijzen wie de beste chefkok van heel M... »
 
 
 
 
 

Het monster van Lago Lago
Het monster van Lago Lago
Er is een angstaanjagend monster gesignaleerd in het meer van Lago... »
 
 
 
 
 

Een muis op de maan
Een muis op de maan
 »
 
 
 
 
 

Dinopech
Dinopech
Rotsfort maakt zich op voor de meest spectaculaire race van de hele oertijd! Het betreft een rit naar de Knuttenbaai om de kaasmakerij van Meta Melkzuur te v... »
 
 
 
 
 

Wie heeft de Mona Lisa gestolen?
Wie heeft de Mona Lisa gestolen?
De Piratenkatten hebben een oeroud manuscript in poten gekregen, geschreven in een mysterieus handschrift. Alleen een genie kan het ontcijferen, een genie zo... »