Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goud in gevaar!
Goud in gevaar!
Goud In Gevaar »
 
 
 
 
 

Reis door de tijd
Reis door de tijd
Ben jij klaar voor een nieuwe reis door de tijd met de familie Stilton? Het is tenslotte alweer een jaar geleden! Ga mee op ontdekkingsreis naar de meest mys... »
 
 
 
 
 

Het sprekende woud
Het sprekende woud
Saturno moet het gevecht aangaan met Halvestaart, de Blauwe Draak. Maar hij is zijn zwaard Gif kwijt. Kan hij zich zonder zwaard redden? Met een strip. Vanaf... »
 
 
 
 
 

De verborgen voorspelling
De verborgen voorspelling
Prinses Claralinda is verstijfd door een boze vloek en kan zich niet meer bewegen. De vloek kan alleen verbroken worden door een geschenk uit een mysterieuze... »
 
 
 
 
 

Complot op het schedelslot
Complot op het schedelslot
Op het Schedelslot komt het orkest van de familie Duistermuis al weken bijeen om te oefenen voor een belangrijke muziekwedstrijd. Een horrorwedstrijd, waarva... »
 
 
 
 
 

Schimmen in het Schedelslot
Schimmen in het Schedelslot
(of: Het geheim van dapper zijn)<br/>Op een mistige, donkere avond in november krijg ik bericht van mijn vrienden, de familie Duistermuis: of ik rattenrap na... »
 
 
 
 
 

Prettige vakantie, Stilton!
Prettige vakantie, Stilton!
Geronimo is hard aan vakantie toe! Zijn neef Klem raadt hem het reisbureau van een goeie vriend aan; die zal wel even een topvakantie voor Geronimo regelen! ... »
 
 
 
 
 

Missie Piraat
Missie Piraat
HIJS DE ZEILEN, PIRATEN IN ZICHT!BEN JE KLAAR OM MEE TE VAREN AAN BOORD VAN EEN ECHT PIRATENSCHIP?HET WORDT EEN MUIZENISSIG AVONTUUR!Aan boord van de allerni... »