Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Extra IJsland
Extra IJsland
ANWB Extra reisgids IJslandBeleef IJsland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra IJsland! De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naa... »
 
 
 
 
 

IJsland
IJsland
ANWB Extra reisgids IJsland<br/>Ontdek IJsland met de compacte reisgids ANWB Extra IJsland!<br/>De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naar ... »
 
 
 
 
 

Ijsland
Ijsland
ANWB Extra reisgids IJsland Beleef IJsland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra IJsland!De ongerepte natuur is voor veel toeristen dé reden om naa... »
 
 
 
 
 

Vogels in de lage landen
Vogels in de lage landen
<p><em>Vogels in de Lage Landen</em> is een nieuw, fraai en handzaam boek met uiteraard alle kenmerken, geluiden en leefomstandigheden van de verschillende v... »
 
 
 
 
 

Scandinavie
Scandinavie
De serie kampeergidsen Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur. Met ... »
 
 
 
 
 

Zakgids vogels van Nederland
Zakgids vogels van Nederland
Vogels kijken en herkennen ... De ideale begeleider voor wandelingen en vogelexcursies. Past in elke binnenzak en helpt je om alle Nederlandse broedvogels, z... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Finland is een land van tegenstellin... »
 
 
 
 
 

Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten
Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten
ANWB Ontdek reisgids Scandinavië noord, Noordkaap & LofotenVerken Scandinavië noord op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Scandinavi... »
 
 
 
 
 

Zweden
Zweden
Dé traditionele reisgids voor de liefhebber van kunst, cultuur, landschap en natuur. Extra is de uitneembare kaart met alle toeristische hoogtepunten.

ANWB... »