Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ho, Loe-Loe, ho!
Ho, Loe-Loe, ho!
 »
 
 
 
 
 

Neem altijd een mop mee!
Neem altijd een mop mee!
<I>Ken je die mop van … </I>Dit moppenboek is op een laag AVI-niveau (M4) geschreven, maar het boek is bedoeld voor kinderen van 9-12 jaar, dus zeker niet ... »
 
 
 
 
 

op reis met de klas
op reis met de klas
Ben je gek op dieren (en paarden in het bijzonder)? De boeken van Lot en Ot gaan over de vriendschap tussen het meisje Lot en haar paard Ot. Met op elke spre... »
 
 
 
 
 

sun is op moos
sun is op moos
Aantrekkelijk leesboek op AVI M3, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Over Sun die op Moos is. Maar is Moos ook op Sun? Door de korte woorden en eenv... »
 
 
 
 
 

De sneeuwstorm
De sneeuwstorm
<p>Heb jij net leren lezen? En ben je gek op dieren (en paarden in het bijzonder)? Lot en haar lieve paard Ot beleven in elk boek spannende, maar ook grappig... »
 
 
 
 
 

Eerste hulp bij feestjes
Eerste hulp bij feestjes
Aansprekend meidenboek over Flo, Rikkie en Noor die van elk feest een knalfeest maken. Ze regelen taart, slingers, alles. Zelfs als het mis dreigt te gaan, z... »
 
 
 
 
 

Berlijn, Berlin!
Berlijn, Berlin!
Lot is au pair bij de familie Pastisse in Parijs en ze heeft het er erg naar haar zin. Ze heeft een heus Frans vriendje en ze is druk bezig met het maken van... »
 
 
 
 
 

Pakket lot en ot (5 titels)
Pakket lot en ot (5 titels)
Pakket met vijf verschillende leesboeken in de serie ‘lot en ot’. Dit pakket bevat de volgende boeken:<ul><li>lot en ot</li> <li>lol in het bos</li> <li>... »
 
 
 
 
 

Hoe Madelief de musical redde
Hoe Madelief de musical redde
Madelief en Gwen zijn al acht jaar beste vriendinnen. Madelief is een beetje verlegen, maar samen met Gwen durft ze alles. Ze houden allebei van zingen, dans... »