Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Olé!
Olé!
De zusjes Mette en Sara gaan in de zomer een taalcursus volgen in Barcelona. Tenminste, dat is het plan. Maar dan krijgt Sara vlak voor vertrek een ongeluk, ... »
 
 
 
 
 

Au pair
Au pair
Zodra Lot klaar is met de middelbare school, vertrekt ze voor een jaar naar Parijs, om daar als au pair aan de slag te gaan en dicht bij haar Franse vriendje... »
 
 
 
 
 

Als alles ineens anders gaat
Als alles ineens anders gaat
De vijftienjarige Evi is samen met haar beste vriendin Noor eigenaar van een succesvol modeblog. Ze hebben hordes fans en komen zonder moeite binnen bij de t... »
 
 
 
 
 

Dit boek is bijna echt gebeurd
Dit boek is bijna echt gebeurd
Beginnende lezers die gek zijn op dieren (en paarden in het bijzonder) halen hun hart op met dit boek over Lot en haar paard Ot. In Dit boek is bijna echt ge... »
 
 
 
 
 

Dirk speelt met vuur
Dirk speelt met vuur
Sam en Tuur spelen bij de tent.<br/>Ineens wijst Sam omhoog.<br/>'Wat vliegt daar nou?<br/>Het lijkt wel een... draak!'<br/> »
 
 
 
 
 

Een boek vol kunst!
Een boek vol kunst!
 »
 
 
 
 
 

Hoe Hors de finale won
Hoe Hors de finale won
<P>‘Jammer dat ik mijn boek uit heb!’ Niet bij series, want dan lees je gewoon het volgende deel. Veel kinderen vinden het fijn om series te lezen, want ... »
 
 
 
 
 

Hoe Bram CAMPINGbaas werd
Hoe Bram CAMPINGbaas werd
Wat heeft Bram zin in de zomer!
Ze gaan met de tent naar Frankrijk.
Dus dat wordt: zwemmen, ijsjes eten en lekker niksen.
Maar dan raakt Boys vader zijn baan... »