Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Honigdroppels
Honigdroppels
Honigdroppels is een geliefd dagboek bij de Statenvertaling. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst. Daarnaast wor... »
 
 
 
 
 

Schitterend ongeluk, of Sporen van ontwerp?
Schitterend ongeluk, of Sporen van ontwerp?
Het leven op aarde, het bestaan van de kosmos: ze houden niet op mensen te verbazen en te verbijsteren. Sommigen zeggen dat het een ongeluk is, schitterend, ... »
 
 
 
 
 

Tantrapakket
Tantrapakket


Prikkelende actie om de belangstelling voor tantra te ondersteunen


Met gratis boekje over tantra





Altamira–Becht heeft al jarenlang een sterk segme... »
 
 
 
 
 

De klassiekers
De klassiekers
In februari begint het bij wielerliefhebbers steevast te kriebelen: dan staat het nieuwe klassiekerseizoen voor de deur. Wielertijdschrift De Muur herbergt t... »
 
 
 
 
 

De muur
De muur
Sultans of Swing vertelt het dramatische verhaal van de roemruchte wielerploeg PDM, die met renners als Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse grote successen vi... »
 
 
 
 
 

Toen het licht uitging…
Toen het licht uitging…
Schrijverspunt organiseerde in de zomer van 2021 een schrijfwedstrijd met als thema: ‘Toen het licht uitging…’De jury, bestaande uit Marian Bouwhuis, N... »
 
 
 
 
 

De rode koffer
De rode koffer
Schrijverspunt organiseerde in de zomer van 2020 een schrijfwedstrijd met als thema 'De rode koffer'. De jury, bestaande uit Edith Eggenkamp ©Inspiratiewate... »
 
 
 
 
 

De Muur 66
De Muur 66
Goeie zin, in dat interview van Hans Vandeweghe met Mathieu van der Poel, vorig jaar in De Morgen. MvdP, inmiddels een merk, nadere duiding overbodig – nuc... »
 
 
 
 
 

Wil je me voorlezen?
Wil je me voorlezen?
Draai aan de wijzer en kies het onderwerp waarover je een verhaal wilt lezen. Beleef een spannend ridderverhaal, ga mee op een doldwaas piratenavontuur of ga... »