Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aan een karakter
Aan een karakter
30 april 2020 werd Jeroen Brouwers 80 jaar. In ‘Aan een karakter’ feliciteren 26 schrijvers en kunstenaars hem. Met brieven van: Désanne van Brederode, ... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen
Kerstverhalen
Een bundel ‘Kerstverhalen’ van diverse auteurs van Zomer & Keuning zorgt voor licht en warmte tijdens de donkere decemberdagen. 11 Korte kerstverhalen sp... »
 
 
 
 
 

Bikeline Inn-Radweg 2
Bikeline Inn-Radweg 2
Inn Radweg Deel2 Von Innsbruck N. Passau »
 
 
 
 
 

Een krokodil in het bad!
Een krokodil in het bad!
Wat doe je… als er een krokodil in het bad zit? Als je vader per ongeluk de hamster opzuigt? Als je ouders doodsbang zijn voor spinnen, terwijl dat juist j... »
 
 
 
 
 

Buiten sneeuwt het
Buiten sneeuwt het
<p>‘Buiten sneeuwt het’ met bijdrages van o.a. Marlies Medema, Els Florijn en Frans Willem Verbaas is een indrukwekkende verhalenbundel over Kerst. Een b... »
 
 
 
 
 

Voor Mama
Voor Mama
Creatieve cadeautjes & ontspannende ide br>voor mama
Voor mama staat boordevol creatieve cadeautjes en ontspannende idee voor mama.
Wat is er nu leuker dan e... »
 
 
 
 
 

De Revisor 36
De Revisor 36
<p>Af en toe lijkt het alsof er achter iedere voordeur iemand een boos, verdrietig, gedurfd of hoogstpersoonlijk stukje zit te tikken. Iedereen heeft tegenwo... »
 
 
 
 
 

Vijftig en een lichtpuntjes
Vijftig en een lichtpuntjes
19 eigentijdse kerstverhalen<br/>Eigenlijk is er maar één Kerstverhaal: het verhaal over wat zich ruim tweeduizend jaar geleden heeft afgespeeld in en rond... »
 
 
 
 
 

Het leuke lenteboek
Het leuke lenteboek
In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente. Over spullen verkopen op Koningsdag, lammetjes in de wei, lentekri... »