Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De sjoekel 2.0
De sjoekel 2.0
 »
 
 
 
 
 

Blauw is bitter
Blauw is bitter
 »
 
 
 
 
 

Back
Back
Na die ene vreselijke nacht keert Mavela met opgeheven hoofd terug naar de bendeleden van The Black Bronx. Of lijkt dat alleen maar zo? Meisjes gaan nu eenma... »
 
 
 
 
 

Het Engelen huis
Het Engelen huis
De veertienjarige Bo belandt in de gesloten instelling van Beernem. Een echte gevangenis, als je het haar vraagt. Ze lijkt er met haar dure merkkleding en ju... »
 
 
 
 
 

Straks doet het geen pijn meer
Straks doet het geen pijn meer
Na de scheiding van haar ouders brengt Friedl de weekends door bij haar vader. Het begint met cadeautjes en uitstapjes. Daarna zijn er de knuffels en strelin... »
 
 
 
 
 

Under construction
Under construction
Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haa... »
 
 
 
 
 

Black
Black
Sinds ze met The Black Bronx optrekt, heeft Mavela een veel opwindender leven. Gedaan met school en braaf studeren. Bij de jeugdbende van X vindt ze een nieu... »
 
 
 
 
 

Handleiding bij buitenbeen
Handleiding bij buitenbeen
Handleiding Bij Buitenbeen(Lesmap »
 
 
 
 
 

Catwalk
Catwalk
Heb je ooit al gedacht aan een carrière als fotomodel? Met die woorden wordt Polly op een dag aangesproken. De vraag zet haar aan het denken. Waarom zou ze ... »
 
 
 
 
 

Zij en haar
Zij en haar
Meisje houdt van meisje Twee jaar geleden is het al. Margaux verongelukte terwijl ze samen naar school reden. Toch is Eve haar beste vriendin nog niet verget... »