Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Under construction
Under construction
Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haa... »
 
 
 
 
 

Als de olifanten vechten
Als de olifanten vechten
Isaac is vijftien als hij door rebellen van het LRA (Lord’s Resistance Army) wordt meegenomen. Hun eenheid, die vooral uit kinderen en jongeren bestaat, mo... »
 
 
 
 
 

Hastag
Hastag
Marie is 17. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor haar zelfvertrouwen zoek is. Door zich uitdagend te kleden trekt knappe Marie de ... »
 
 
 
 
 

Watervrees
Watervrees
Sien is alleen en doodsbang voor water. Als kind probeerde haar moeder haar in bad te verdrinken en sindsdien is Sien panisch voor baden en zwembaden.Wanneer... »
 
 
 
 
 

De sjoekel 2.0
De sjoekel 2.0
 »
 
 
 
 
 

Wase griezelverhalen
Wase griezelverhalen
Griezelverhalen uit het Waasland Plaaggeesten heksen spoken en duivelshellip nog niet zo lang geleden doolden ze cht rond in het Waasland Iedereen kende wel ... »
 
 
 
 
 

Has#tag
Has#tag
Marie is 17. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor Maries zelfvertrouwen zoek is. Zelfs haar beste vriendin Chloé weet niets van ha... »
 
 
 
 
 

Black
Black
Sinds ze met The Black Bronx optrekt, heeft Mavela een veel opwindender leven. Gedaan met school en braaf studeren. Ze staat er niet echt bij stil dat haar n... »
 
 
 
 
 

De oversteek
De oversteek
1897. Duizenden landverhuizers trekken vanuit Europa naar Amerika op zoek naar een beter leven. Louis D'hondt, de zoon van een smid uit De Klinge, een dorp i... »
 
 
 
 
 

Pakket Bracke
Pakket Bracke
 »