Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Storm - the collection
Storm - the collection
In de STORM THE COLLECTION reeks worden alle verhalen van Storm opnieuw uitgegeven. Voor de eerste keer komt de rijkdom van het Artwork van Don Lawrence he... »
 
 
 
 
 

Het asiel
Het asiel
Is het waar dat het universum niet bestaat? Dat het gedroomd wordt door iets, iemand, onvoorstelbaar voor ons, die 'De Grote Dromer' genoemd wordt? En als di... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 15
StripGlossy 15
Gasthoofdredacteur van deze StripGlossy is Peter Nuyten. Hij verstripte de Russische bestseller Metro 2033. Nuyten: “Een sinister epos waarin het allemaal... »
 
 
 
 
 

Bommel
Bommel
Diverse toonaangevende tekenaars en schrijvers geven op originele wijze inhoud aan de Bommelglossy, zoals Jan Kruis, Dick Matena, Thé Tjong-Khing, Midas Dek... »
 
 
 
 
 

Dik Trom en zijn dorpsgenoten
Dik Trom en zijn dorpsgenoten
De familie Trom krijgt nieuwe buren: het gezin Elswater uit Amsterdam. Ze hebben een dochter die ongeveer net zo oud is als Dik. Het meisje heet Nelly en hun... »
 
 
 
 
 

Tom Poes en het tijddeurtje
Tom Poes en het tijddeurtje
Heer Bommel wil weleens wat anders en ruilt van kasteel met baron Everhart,die de roerige middeleeuwen waarin hij leeft via een magisch deurtje ontvlucht en ... »
 
 
 
 
 

De Bruid van Icarus
De Bruid van Icarus
 »
 
 
 
 
 

De komiek
De komiek
De komiek van Freek de Jonge Verbeeld door Dick Matena Met zijn eerste solovoorstelling De komiek zwoer Freek de Jonge in 1980 het lossenummercabaret af en ... »