Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gelukkig nieuwjaar, Nijntje
Gelukkig nieuwjaar, Nijntje
Nijntje en nina vieren samen nieuwjaar en geven een feestje. De vriendinnen maken mooie uitnodigingen voor iedereen en binden ze vast aan felgekleurde ballon... »
 
 
 
 
 

kerstfeest met nijntje
kerstfeest met nijntje
Het is bijna Kerstmis. Nijntje en haar vriendjes zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het kerstfeest. Ze bakken koekjes, maken kerstkaarten en versier... »
 
 
 
 
 

Snuffie
Snuffie
Snuffie, het kleine bruine hondje, ziet dat een mevrouw huilt om dat ze haar dochter kwijt is. Snuffie gaat op speurtocht en brengt het meisje veilig terug. »
 
 
 
 
 

nijntje voelboek dieren
nijntje voelboek dieren
Nijntje ziet een schaap. Maar er klopt iets niet: die gele buik hoort bij een ander dier… Van wie is die buik dan wél?Een vrolijk dierenboek met een voel-... »
 
 
 
 
 

Meneer Knie
Meneer Knie
Meneer knie is een circusclown. Hij laat ons zien hoe hij zijn kunstjes oefent die hij in het circus aan de mensen laat zien. In zijn gele koffer bewaart hij... »
 
 
 
 
 

Eegje Egel
Eegje Egel
Eegje egel gaat de stad in om een wollen das te kopen. Maar eegje is niet aan verkeer gewend en wordt door een auto aangereden. Een aardige jongen biedt aan ... »
 
 
 
 
 

Ik ben een clown
Ik ben een clown
 »