Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dierenboek
Dierenboek
Een verzameling dieren van de boerderij, uit de dierentuin en uit het wild die allemaal goed bekend zijn bij jonge kinderen. »
 
 
 
 
 

Nijntjes abc
Nijntjes abc
In dit stevig kartonboek staan 26 plaatjes: een voor elke letter van het alfabet. Door het plaatje (heen en weer) te schuiven, zie je het woord dat bij het p... »
 
 
 
 
 

Reis rond de wereld met nijntje
Reis rond de wereld met nijntje
Nijntje gaat op reis rond de wereld. Ze gaat op safari in Afrika en brengt ook een bezoek aan China en Japan. Met dit grote kartonboek leer je net als nijntj... »
 
 
 
 
 

Nijntje spettert met water
Nijntje spettert met water
nijntje spettert met water<br/><br/>Onder de douche staan, in de regen buiten spelen, in de zee zwemmen: er zijn heel veel dingen die met water te maken hebb... »
 
 
 
 
 

Betje big kleurboek
Betje big kleurboek
 »
 
 
 
 
 

nijntje en sinterklaas
nijntje en sinterklaas
Er is een nieuw sinterklaasboek van nijntje! In dit kleine, stevige kartonboekje viert nijntje sinterklaas. Ze maakt een tekening, zingt een liedje en hoopt ... »
 
 
 
 
 

het grote nijntje flapjesboek
het grote nijntje flapjesboek
Alles wat dreumesen en peuters bezighoudt, vind je terug in dit boek. Nijntje ontdekt de wereld om haar heen. Ze gaat naar school en naar de boerderij, samen... »
 
 
 
 
 

Pakket 2
Pakket 2
Nijntjes avonturen groot en klein is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe<br/>animatieserie, bekend van tv. In elk deeltje ontdekt nijntje samen met haar vrie... »