Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hels verlangen
Hels verlangen
'Het had aardedonker moeten worden. Er had een gure storm moeten woeden, en tegelijk met het rinkelen van de telefoon had ik ineen moeten krimpen van een bli... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
Na de rigoureuze afrekening met een deel van haar verleden in Zielloos krijgt Jessy in dit vierde deel van de Haider-serie haar volgende opdracht van Saligia... »
 
 
 
 
 

VISK: Handleiding
VISK: Handleiding
 »
 
 
 
 
 

De nieuwe dood
De nieuwe dood
Een actuele thriller over leven en gezondheid, en de toekomst van de mens

Volgens borderliner Faye van Laar heeft professor Max Harris een geniaal plan beda... »
 
 
 
 
 

De ondergang
De ondergang
Een succesvolle architect heeft zich perfect voorbereid op het einde der tijden. In een luxe villa op een berg in het Zuid-Franse Les Horts is hij in afwacht... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat 'La belle vie' op de rand van d... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
 »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn - grote letter uitgave
Bloedlijn - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord d... »
 
 
 
 
 

In vreemde handen
In vreemde handen
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapHet roer om. Een mooier leven. Dat is wat Diana voor ogen heeft. Samen me... »