Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Agneta's erfenis
Agneta's erfenis
<p>‘Voor de liefhebbers van Lucinda Riley is de trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em> een absolute aanrader.’ <em>Margriet

</em>Het ... »
 
 
 
 
 

Sophia's hoop
Sophia's hoop
<p>Het eerste deel van een meeslepende nieuwe trilogie met een sterke vrouw in de hoofdrol</p><p>Berlijn, 1926. Het leven van de twintigjarige Sophia Krohn b... »
 
 
 
 
 

Ochtendgloren
Ochtendgloren
<p>Het meeslepende slotdeel van de geliefde <em>Waldfriede</em>-serie</p><p>Vol toewijding zorgt ze voor haar patiënten, vol hoop kijkt ze naar de toekomst:... »
 
 
 
 
 

Solveigs belofte
Solveigs belofte
<p>Het afsluitende deel van de razend populaire trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em></p><p><em>'</em>Er is een nieuwe Lucin... »
 
 
 
 
 

Avondrood
Avondrood
<p>Deel 3 van de <em>Waldfriede</em>-serie</p><p>Berlijn-Zehlendorf, 1939. De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken en de artsen en verp... »
 
 
 
 
 

My Story. Streng geheim. Verrückt nach Mark
My Story. Streng geheim. Verrückt nach Mark
My Story. Streng geheim. Verrückt nach Mark »
 
 
 
 
 

Winterbloesem
Winterbloesem
<p>December 1902. Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waa... »
 
 
 
 
 

Und morgen am Meer
Und morgen am Meer
 »
 
 
 
 
 

Lichtpunt
Lichtpunt
<p>Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot leven</p><p>Berlijn, 1929. Als het... »
 
 
 
 
 

Een wonderlijke winterreis
Een wonderlijke winterreis
<p><span>Een prachtig, ontroerend verhaal over familie, vriendschap, liefde en hereniging</span><span>

<span>Lekker ontspannen om zelf te lezen m... »