Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Das Blut der Ketzer
Das Blut der Ketzer
Sephira - Ritter der Zeit »
 
 
 
 
 

Sturmsegel
Sturmsegel
Sturmsegel »
 
 
 
 
 

Het vlindereiland
Het vlindereiland
<p><em>Een oud huis, een brief uit het verleden, een familiegeheim…</em></p><p>Nadat Diana’s huwelijk op de klippen is gelopen, ontfermt ze zich over de ... »
 
 
 
 
 

Mathilda's geheim
Mathilda's geheim
<p>‘Voor de liefhebbers van Lucinda Riley is de trilogie <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em> een absolute aanrader.’ <em>Margriet </em></p><p>Het prach... »
 
 
 
 
 

De stormroos
De stormroos
<p>Een intrigerende, meeslepende mix van geheimen, romantiek en interessante details uit een turbulent verleden</p><p>Als Annabel in een haven aan de Baltisc... »
 
 
 
 
 

Het klaprozenjaar
Het klaprozenjaar
<p>Een ontroerende roman over liefde, eenzaamheid en familiebanden</p><p>Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit ... »
 
 
 
 
 

Sophia's wens
Sophia's wens
<p>Deel 2 van de <em>Kleuren van schoonheid</em>-trilogie</p><p>Parijs, 1929. De lichtstad lijkt Sophia geen geluk te brengen. Na ee... »
 
 
 
 
 

Agneta's erfenis
Agneta's erfenis
<p>Deel 1 in <em>De vrouwen van de Leeuwenhof</em>-trilogie



Voor de lezers van Santa Montefiore en Lucinda Riley



Het prachtige Zwee... »
 
 
 
 
 

Mathilda's geheim
Mathilda's geheim
<p>'Deel 1 van de trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof staat als een huis. Over keuzes maken en je hart volgen.' Algemeen Dagblad over Agneta's erfenis</p><... »
 
 
 
 
 

Gloriedagen
Gloriedagen
<p>Deel 1 van de <em>Waldfriede</em>-serie, dé nieuwe historische serie van #1 bestsellerauteur Corina Bomann</p><p>Berlijn, 1919. Dr. Louis Conradi bevindt... »