Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God heeft alles mooi gemaakt
God heeft alles mooi gemaakt
De illustraties uit de trendy Babybijbel kun je met dit zigzagboekje uitvouwen tot één langgerekte afbeelding. Zo kun je in één oogopslag het hele bijbel... »
 
 
 
 
 

David en de reus
David en de reus
 »
 
 
 
 
 

Kampioen 2.0
Kampioen 2.0
Tien jaar na de eerste druk van Kampioen verschijnt Kampioen 2.0. In dit boek werken auteur Corien Oranje en topsporter Olivier van de Voort samen als schrij... »
 
 
 
 
 

Houd je vast!
Houd je vast!
Wat zou jij doen met 1000 euro?Hoe ontsnap je uit een zwaar beveiligde gevangenis?Hoe laat je een dame door de lucht zweven? In dit bijbelse dagboek ga je b... »
 
 
 
 
 

Paard ontsnapt
Paard ontsnapt
Tessa en Matthijs hebben meteen medelijden met het paard. Maar wat kunnen ze doen? Dan breekt het paard plotseling los. De kinderen gaan er op de fiets achte... »
 
 
 
 
 

Ons kind, Gods kind
Ons kind, Gods kind
geschenkboekje bij geboorte en doop. Dit fraai uitgevoerde boekje is een prachtig geschenk voor ouders om te... »
 
 
 
 
 

Scoren in blessuretijd
Scoren in blessuretijd
Matteo is toegelaten tot de voetbalschool van Feniks. Zijn opa, zelf oud-voetballer, is zijn grootste fan. Matteo nodigt zijn opa uit voor de belangrijke wed... »
 
 
 
 
 

Juf van het jaar
Juf van het jaar
Juf Fiep wordt genomineerd voor 'juf van het jaar', maar er zijn meer kandidaten. Meester Bil Moddergat staat ook op de lijst. En hij maakt grote kans om te ... »