Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een klein kindje
Een klein kindje
Maria is zwanger. Samen met Jozef moet ze op weg naar Bethlehem om zich in te schrijven, maar al snel is Maria erg moe. Hoe moet dat nu? De prachtige tekenin... »
 
 
 
 
 

Jeugdbijbel
Jeugdbijbel
De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, e... »
 
 
 
 
 

Dikke juf Fiep
Dikke juf Fiep
De Dikke juf Fiep bevat vier spannende verhalen die eerder in boekvorm verschenen zijn, maar al jaren niet meer te krijgen waren. Met twee verhalen op M3-niv... »
 
 
 
 
 

weg met die draak!
weg met die draak!
In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. Een drakenei dat op uitkomen staat. Nét als inspecteur De Vries in de klas komt om juf Fiep te be... »
 
 
 
 
 

Kom je met me spelen?
Kom je met me spelen?
‘Ik ben te klein,’ zucht Mus.‘Ik ben te kaal.Ik heb geen bril. Ik ben niet groot.Ik ben niet wit.Ik ben niet groen met blauw en rood.Ik heb alleen een rar... »
 
 
 
 
 

De Salto Sultan
De Salto Sultan
Een vader die in zijn zwembroek naar zijn werk gaat omdat ie kampioen schoonspringen is? Daar word je niet blij van. Gelukkig heeft Farouks vader ander werk ... »
 
 
 
 
 

De drieling
De drieling
Wie heeft er op mama's bureaustoel geplast?<br/>Wat moet je doen als je je liefste knuffel kwijt bent?<br/>En hoe maak je een kliedertaart?<br/><br/>De driel... »
 
 
 
 
 

Stop die haai!
Stop die haai!
Om te vieren dat alle kinderen uit groep 3 hun zwemdiploma hebben, neemt juf Fiep hen een dagje mee naar de zee. Daar gaat het al snel mis. Als Kas dreigt te... »
 
 
 
 
 

Juf op hol
Juf op hol
Juf Fiep is 10 jaar juf, en daarom zorgt groep 3 voor een leuke verrassing: een ochtendje karten op het schoolplein. Maar er gaat iets helemaal mis. Een rat ... »
 
 
 
 
 

Tropisch complot
Tropisch complot
In dit adembenemende verhaal wordt Sam wakker in het vliegtuig naar Bali, en ze heeft geen idee wie ze is en wat ze op Bali zou moeten doen. Ze weet alleen d... »