Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cel
Cel
 »
 
 
 
 
 

De vriend
De vriend
Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine team luistert gesprekken af van een groep Kroatische mannen die ervan verdacht wordt een aansl... »
 
 
 
 
 

De macht van meneer Miller
De macht van meneer Miller
Consultant Michael Bellicher overnacht in zijn kantoor en is bij toeval getuige van iets wat hij nooit had mogen zien. Vanaf dat moment wordt Michael opgejaa... »
 
 
 
 
 

De Repair Club - backcard à 6 ex.
De Repair Club - backcard à 6 ex.
De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol.

John Antink is ex-che... »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
<em>Trauma</em> is een geweldige spionagethriller van meesterverteller Charles den Tex, volgens <em>NRC</em> Nederlands beste thrillerauteur.

John... »
 
 
 
 
 

Cel
Cel
dwarsligger 572 Charles den Tex CELBekroond met De Gouden StropHoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt?Michael Bellicher is getuige van een raads... »
 
 
 
 
 

Hotel Terminus
Hotel Terminus
<p><em>Hotel Terminus</em> van Charles den Tex gaat over een echtpaar dat elkaar al jaren niet begrijpt. Ze gaan er een weekend tussenuit en maken op een onv... »
 
 
 
 
 

Verloren vrouw
Verloren vrouw
Winnaar VN Thriller van het Jaar publieksprijs. Een pageturner van drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex.

De jonge Djenna wordt in het h... »
 
 
 
 
 

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-Indië in zijn greep krijgt, verliezen ze ... »