Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cel
Cel
 »
 
 
 
 
 

Stegger
Stegger
Een dubieuze overzeese brievenbus-bv blijkt het obstakel te zijn voor de overname van Switchtronics door HECI. Jan Stegger, commercieel directeur van HECI, d... »
 
 
 
 
 

De vriend
De vriend
Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine team luistert gesprekken af van een groep Kroatische mannen die ervan verdacht wordt een aansl... »
 
 
 
 
 

De Repair Club - backcard à 6 ex.
De Repair Club - backcard à 6 ex.
De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol.

John Antink is ex-che... »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
<em>Trauma</em> is een geweldige spionagethriller van meesterverteller Charles den Tex, volgens <em>NRC</em> Nederlands beste thrillerauteur.

John... »
 
 
 
 
 

Cel
Cel
dwarsligger 572 Charles den Tex CELBekroond met De Gouden StropHoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt?Michael Bellicher is getuige van een raads... »
 
 
 
 
 

Verdwijning
Verdwijning
Verdwijning gaat over een warenhuis waar vreemde dingen gebeuren. Zo vindt medewerkster Marja vrouwenkleding in een pashokje. Maar waar is de vrouw van wie d... »
 
 
 
 
 

Bot
Bot
Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle regels, zelfs die van fatsoen. Geen bedri... »