Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lover of Loser
Lover of Loser
Eva heeft problemen met haar stiefvader, die ze maar een engerd vindt. Haar moeder wil niet naar haar luisteren en haar beste vriendin Julia heeft het te dru... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
<p>Kai heeft een vreselijke juf. Ze is niet zomaar een beetje onaardig, of afen toe een tikje gemeen. Nee, juf Suikertoetje is heel erg vals1 En ze wil maar ... »
 
 
 
 
 

Pijnstillers
Pijnstillers
<p><i>Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker w... »
 
 
 
 
 

De konijnenkeuteldropfabriek
De konijnenkeuteldropfabriek
Eefje en Mark gaan bij opa en oma logeren. En natuurlijk mag hun hond Boef ook mee! Opa en oma wonen in het bos, en daar valt van alles te ontdekken. Een eek... »
 
 
 
 
 

Zijn jongen
Zijn jongen
<p>Vader Slee heeft het eeuwige leven. Dus dat hij nu overleden is, zal wel weer één van zijn grappen zijn. Terwijl Carry Slee halsoverkop naar haar moeder... »
 
 
 
 
 

Dat heb ik weer!
Dat heb ik weer!
Het vierde deel in de Dat heb ik weer! serieBritt gaat helemaal uit haar dak. Blok Geitensok, de grootste loserleraar van school die verkering heeft met haar... »
 
 
 
 
 

Dochter van Eva
Dochter van Eva
<p>Het meisje uit <i>Moederkruid</i>, dat de wereld om zich heen maar moeilijk te begrijpen vond, is ouder geworden. Thuis is de toestand niet veel verbeterd... »
 
 
 
 
 

Feestkriebels
Feestkriebels
Een boek over feest. Het is feest in de straat van Iris en Michiel. Voor de feestdag proberen Iris en Michiel iets leuks te verzinnen, maar dat valt niet mee... »
 
 
 
 
 

Een krokodil in de heg
Een krokodil in de heg
Eefje, Mmark en hun hond Boef ontdekken een heleboel beestjes in de tuin. Ze maken een dierentuin van takjes en stenen. Daar mogen het lieveheersbeestje, de ... »